Screenshot 2019-12-05 at 18.29.19.png

TERMINI  2020:

22.01 - 01.02

05.02 - 15.02

15.02 - 25.02

Screenshot 2019-12-05 at 18.33.46.png

      579 eur !!!

z 12 urnim tecajem

        kajtanja

Možnost termina

po vaši želji

IMG_5028.jpg
Screenshot 2019-12-05 at 19.11.55.png
Screenshot 2019-12-05 at 18.29.28.png

TVOJE NEPOZABNO KAJTERSKO DOŽIVETJE NA TAJSKEM SE PRICNE TUKAJ !!

CAKAJO VAS RAJSKE PLAZE, KONSTANTEN VETER, TROPSKA ATMOSFERA, in UCENJE KAJTANJA Z EKIPO PREDANO TEMU SPORTU.

- USPEH ZAGOTOVLJEN Z IZJEMNIMI INSTRUKTORJI 

JAKA KOMOCAR ( Top tekmovalec in veckratni prvak )

ALES KOMOCAR  ( 20 let kajtanja in vec kot 18 000 ur ucenja)

1 oseba v bungalowu na plaži - 739 eur

osebi v bungalowu na plaži - 445 eur po osebi

3 osebe v bungalowu na plaži - 335eur po osebi

4 osebe v bungalowu na plaži - 279eur po osebi

Doplačilo za 12 urni Kajt tečaj z vključeno opremo je 300 eur

po osebi 

Screenshot 2019-12-05 at 18.42.45.png

- osnovni paket 9x nočitev v resortu**** na plaži v bungalowu za 4 osebe z bazenom 

 

- prevoz letališče Bangkok-PakNamPran-Bangkok (iz letalisca do kraja nastavitve in nazaj) prevoz (auto ali van) vas bo cakal ob vašem prihodu na letališče in vas odpeljal direktno v vaš hotel, kjer vas bomo pričakovali.​

 

- 2x vodeni, pol dnevni izlet na znamenite atrakcije in lokacije   blizu kraja oz mesta namestitve: 

​​

  • 1 x obisk mesta Hua-Hin, ki je oddaljen od namestitve približno 30km (ogled “templja kraljev”, ogled farme slonov, ogled “templja” opic, ogled tradicionalnih tajskih tržnic v mestu Hua Hin) 

  • 1 x obis Mangrove forest parka panoramska avanturisticna vožnja s skuterji na znamenito plažo nekaj kilometrov od mesta namestitve (ogled in kopanje na plazi Doplhin bay beach). Na oba izleta se odpravimo z skuterji.  

- vodenje in organizacija celotnega programa, nasveti in ideje za tamkajsno kulinariko, ogled atrakcij in druge lokalne zanimivosti ter stalna podbora iz strani organizatorjev, ki smo vam na voljo vsak dan.

  Vam kateri od terminov danih odhodov ne ustreza?

  Povejte nam in pripravili bomo ponudbo in termin datumsko prilagojen po vasih željah.

Screenshot 2019-12-05 at 18.42.54.png

-letalski prevoz oz karte iz Ljubljane, Zagreba,Dunaja ali Venecije, ki vam jo po najbolsi možni ceni pomagamo poiskati 

(predvidena cena je od 450-550eur odvisno od dneva rezervacije)

-stroški hrane in pijače (zajtrk, kosilo, večerja in drugo)

-stroški morebitnega prevoza s tuk-tukom ali taxijem in dodatnih aktivnosti npr. (ogled templja kraljev in morebitnih drugih vstopnin) ob vodenem ogledu mesta Hua-Hina in tamkajšnih atrakcij

-stroški skuterja ( zelo preporocamo ), ki nam na sami lokaciji predstavlja osnovno prevozno sredstvo (do plaže, trgovine, lokalov, restavracij...) in so skoraj da nujno potrebni za brez skrbno gibanje po lokaciji.

Cena izposoje enega skuterja za 2 osebi v času bivanja na Tajskem znasa 50eur ali 25eur/os

OPOMBA: 

(Za voznike skuterja je priporočljivo imeti mednarodno vozniško dovoljenje

katerega je potrebno pokazati v primeru, da vas ustavi policija. V nasprotnem primeru se lahko plača kazen od 12 - 50 EUR.)

 

-stroški morebitnih aktivnosti ki si jih sami izberete v prostem času

-stroški nakupovanja in morebitnih napitnin

- zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, katerega si po zelji uredite sami

 

- zavarovanje rizika odpovedi, ki ga gost oz. prijavljena oseba 

  po želji uredi, je treba poravnati najkasneje v roku 24 ur po 

  oddani prijavi. Enako velja za zavarovanje rizika odpovedi 

  letalste karte.

Screenshot 2019-12-05 at 18.43.19.png

ZAKAJ NA TAJSKO ?

Tajska je nadvse priljubljena turistična destinacija. 

Ena izmed izvrstnih popotniskih destinacija JV Azije, ki ponuja neverjetno naravo, aktivnosti, kulinariko in tamkajšne okuse, kup dogodivšcin in nepozabnih trenutkov.

 

Je se posebej primerna destinacija za vse, ki se boste prvič srečali z Azijo in morda potovanjem izven Evrope. Vendar to še zdaleč ni vse.

Tajska je ena izmed najbol obiskanih tropskih destinacij predvsem zaradi 3 dejavnikov:

 

- je cenovno zelo ugodna  

 

- izjemno raznolika in prijazna dežela predvsem tamkajšni ljudje katerih vera je Budizem, so eni najprijazenjših v Aziji

 

- nasplosno pa velja za eno najlepsih tropskih destinacij z rajskimi plažami, stalnimi   temperaturami med 27-33 stopinj in izjemnimi pogoji za učenje oz. samo izvajanje Kajtanja.

Pozabite na svet okoli sebe!

 

Sam kraj v katerem smo ustaljeni se imenuje Pak Nam Pran. Predstavlja zelo mirno in lepo majhno mestece z izjemno lepimi plazami ter izjemnimi pogoji za kajtanje. Konstanten veter in topla voda, cca 27-28 C

Zaradi lege mesta in predvsem velikih in dolgih plaž se med drugim izognemo tudi velikim gnečam ljudi in turistov. 

 

Prav tako resort**** v katerem bivate predstavlja lepo in mirno lokacijo pri morju (oddaljenost cca10m) s prekrasnim bazenom v tropskem stilu. Tako se lahko resnično sprostimo se posvetimo sebi in ljudem okoli nas, predvsem pa se nemoteno učimo Kajtat in se kasneje tudi samostojno vozimo. Skoraj dobesedno boste stopili iz sobe v morje ali bazen.

 

Ponudba Tajska predstavlja zares edinstven in aktivno obarvan način počitnic, katere so primerne prav za vsakogar. Za vse, ki se želite naučiti kajtat, do že tistih strastnih rajderjev ali pa tistih, ki si želite mrzle zimske dni preživet pod kakšno palmo, spit svež kokos ali 2 ter uživati na najlepših tropskih plažah. 

Screenshot 2019-12-05 at 18.56.17.png

VIZA: 

Viza za Tajsko za vstop do 30 dni ni potrebna, potrebna je veljavnost potnega lista najmanj še 6 mesecev od prvega dneva potovanja na Tajskem.

DENAR:

Na Tajskem uporabljamo valuto Tajski Baht. Bankomati in menjalnice so večinoma v vseh večjih mestih. Pred odhodom na Tajsko je potrebno najaviti osebni banki, kam odhajate in v času potovanja dati kartico na "belo listo", da bo kartica v tujini delujoča in vam ne zablokira.

VALUTA: (1EUR= 33THB) lahko se spreminja glede na menjalni tečaj.

CEPLENJE:

Območje obale, kjer se bomo gibali, ni problematično, zato ceplenje ni potrebno.

JEZIK:

V turističnih krajih ljudje govorijo sicer slabše anglesko, v manj razvitih krajih pa le tajsko.

PREVOZ PO TAJSKI:

Tajska je prevozno zelo dobro razvita država, katera nam ponuja več možnosti prevoznih sredstev.

Od letalisca Bangkok do mesteca Pak Nam Pran v katerem se bomo nahajali, se boste pripeljali z taxijem (Vanom), po obali se bomo praviloma vozili s skuterji.

OPOMBA: Tajska ima tako kot Anglija pravilo vožnje po levi strani.

HRANA IN PIJAČA

Tajska je zelo zanimiva po svoji hrani in je poznana kot dežela izjemne kulinarike. Tako boste na svoj račun prišli vsi, ki uživate v raznovrstni in zanimivi hrani. Ponudba hrane je ogromna, od najprestižnejsih restavracij do uličnih stojnic, ki prav tako servirajo odlično, okusno in poceni hrano. Kot zanimivost in na kaj je potrebno biti pozoren pri hrani na Tajskem je količino čilija, ki ga dodajo jedem, saj je bistveno bolj pekoč kor pri nas. Vode iz pipe ni priporočljivo piti, zato svetujemo, da vedno uporabljate kupljeno flaširano vodo.

VARNOST:

Tajska je zelo varna država, saj so tajci pretežno budisti, vendar tako kot povsod previdnost ni odveč. Svetujemo, da imate vedno vse vredne stvari pri sebi in pod kontrolo.

WIFI, MOBILNI INTERNET:

Na Tajskem zelo enostavno in poceni lahko kupimo sim kartico za telefon z internetnimi GB. Običajno se to uredi ob prihodu na letališče v Bankogu, saj je tovrstna ponudba tam enaka kot v mestih. Načeloma imajo wifi v restavracijah in bungalovu.

CENE:

Hrana in pijača sta zelo poceni (hrana konkreten obrok od 4-6 EUR), voda 1 EUR, piva 1-2 EUR in kava okoli 1 EUR, spominki, oblacila od 5 EUR naprej. Planirani dodatni dnevni stroški na osebo so nekje 10-20 EUR, odvisno od individualnih potreb.

POTEK PRIJAVE

Če ste se odločili, da se nam pridružite na nepozabnem potovanju na Tajsko, čim prej pošljite email na elektronski naslov: waterdonkey2@gmail.com

 

Po prejeti prijavi, boš prejel vse navedene podatke tvoje individualne prijave oz. pogodbe iz katerih so razvidni vsi podatki o potovanju in splošne pogoje ter predračun z roki plačila.

 

S plačilom 40% akontacije ob prijavi pred potovanjem se naša ponudba sprejme in prijava potrdi. S plačilom je termin osebe oz. prijavljenih oseb fiksno rezerviran ter plačan. V primeru odpovedi je navedena akontacija odstopnina, ki pripada ponudniku. Prijavljena oseba mora(po želji-neobvezno) posebej zavarovati odstop od potovanja pri zavarovalnici, če želi dobiti v celoti povrnjen znesek, plačan ob prijavi. To mora storiti najkasneje v roku 24ur po oddani prijavi.

 

Razliko med celotno ceno in akontacijo potnik plača ponudniku najmanj 15 dni pred začetkom potovanja. Plačilo drugega obroka oz. prejem plačila na TRR ponudnika do 15 dni pred datumom potovanja je pogoj, za izpolnitev ponudbe.

Thanks! Message sent.