Viganj
Viganj
Viganj, Croatia
Viganj, Croatia
Kitesurfing school in Viganj
Kitesurfing school in Viganj
Kitesurfing Croatia
Kitesurfing Croatia
Kite lessons Croatia , Viganj
Kite lessons Croatia , Viganj
Water Donkey Croatia, Viganj
Water Donkey Croatia, Viganj
IKO & VDWS
IKO & VDWS
IKO & VDWS
IKO & VDWS
Najem opreme Viganj, Hrvaska
Najem opreme Viganj, Hrvaska
Viganj Hrvaska
Viganj Hrvaska
kajtanje Viganj
kajtanje Viganj
Kite sola Viganj Hrvaska
Kite sola Viganj Hrvaska
WATER DONKEY KITESURFING CENTER IN VETER V VIGNJU
 

WATER DONKEY KITESURFING CENTER se nahaja v Vignju na polotoku Pelješacu,na  eni od najbolj 

vetrovnih in priljubljenih Kitesurfing destinacij na Hrvaškem. 

 

Veter med polotokom Pelješac in otokom Korčula nudi idealne pogoje za

 izvajanje  kite šole in uživanje v Kitesurfingu. V jutranjih urah piha Jugo z leve strani, ki je idealen za prve korake z zmajem oz. padalom oz. kajtom. Popodne se veter obrne in z desne strani zacne pihati  »Maestral«, ki je zelo konstanten in ima idealno moč od 12 do 25 vozlov. Maestral piha od cca 14:00 do sončnega zahoda. 

Ucenje Kitesurfinga v našem  WATER DONKEY Kitesurfing centru bo pravo dozivetje, kjer boste obdelali vsak detajl tega izjemnega športa v sožitju z naravo.

 

 

ZAKAJ IZBRATI WATER DONKEY KITESURFING ŠOLO?

LOKACIJA

Kitesurfing šola na enem od najlepših mest za surfanje  na Hrvaškem.Stalen stabilen veter, topla in čista voda.Čudovita okolica.

IZJEMNA KAKOVOST

Skoraj ravna voda. Osebni pristop. Člani in učenje po sistemu največje svetovne organizacije IKO. Varnost in zabava

UČINKOVITO UČENJE

Maksimalna učinkovitost z ucenjem preko radijske zveze in video analizo  

Čoln v stalni pripravljenosti Večletne izkušnje in preko 1000 zadovoljnih tečajnikov

VARNOST

V naši šoli  je obvezna uporaba čelade z radijsko zvezo 100% delujoči varnostnimi sistemi na naših kajtih. Učimo s čolni za maksimalno učinkovitost in varnost.

UČENJE V VEČ JEZIKIH

Tečaji v 6. jezikih

(EN, CZ, HR, SLO, PL, GER)

PREMIUM OPREMA

Učimo na najnovejši 2021 OZONE in RRD opremi

12 URNI ZACETNI TECAJ KITESURFINGA  300 eur

Ta tečaj je namenjen osebam, ki so novi v tem športu, in so pripravljeni, da se naučijo prve korake, da postanejo Kitesurferji.  Začetni tečaj kajtanja traja 4-5 dni in vključuje 12 ur učenja Tečaji za Kitesurfing so bili ustvarjeni na podlogi dolgoletnih izkušenj 

Na koncu tečaja boste dobili licenco IKO, ki velja po celem svetu. Skupine so majhne z maksimalno 3 osebe na instruktorja. Maksimalna učinkovitost z ucenjem preko radijske zvez zato je vse, kar morate storiti, vaditi in poslušati svojega izkušenega inštruktorja, ki vas vodi. Tečaji se izvajajo z čolni, ki so tik za vami, da lahko inštruktror popolnoma nadzira potek tečaja in daje učinkovite napotke. Na koncu vsakega dneva bomo opravili temeljito video analizoZaradi našega učnega sistema je tečaj zelo varen  in zabaven , primeren tudi za otroke od 35 kg naprej. Naši inštruktorji so posebej usposobljeni za učenje otrok, ki se učijo drugače kot odrasli, saj potrebujejo več vizualizacije, zabavo  in manj besed.

PRIMERNOST TECAJA:

Začetnik

 

TRAJANJE :

12 ur ( 4 -5 dni )

VELIKOST SKUPIN:

Max 3 oseb na enega inštruktorja

OPREMA:

Komplet Oprema vključena v ceni

12 URNI NADALJEVALNI TECAJ KITESURFINGA 300 eur

Nadaljevalni tečaj kajtanja je namenjen vsem, ki osnove kajtanja že poznajo in bi radi izboljšali svojo tehniko ali se naučili novih elementov.  Nadaljevalni tečaj kajtanja traja 4-5 dni in vključuje 12 ur učenja. Na koncu tečaja boste dobili licenco IKO, ki velja po celem svetu. Skupine so majhne z maksimalno 3 osebe na instruktorja

Maksimalna učinkovitost z ucenjem preko radijske zvez zato je vse, kar morate storiti, vaditi in poslušati svojega izkušenega inštruktorja, ki vas vodi. Tečaji se izvajajo z čolni, ki so tik za vami, da lahko inštruktror popolnoma nadzira potek tečaja in daje učinkovite napotke. Na koncu vsakega dneva bomo opravili temeljito video analizo.

Naučili se boste, kako se popolnoma samostojno voziti v vseh pogojih ( npr.  Globoka voda, močan veter.. ), prei skoki, različni obrati itd. 

Zaradi našega učnega sistema je tečaj zelo varen , učinkovit in zabaven , primeren tudi za otroke od 35 kg naprej. Naši inštruktorji so posebej usposobljeni za učenje otrok, ki se učijo drugače kot odrasli, saj potrebujejo več vizualizacije, zabavo  in manj besed.

PRIMERNOST TECAJA:

Nadaljevalni

 

TRAJANJE :

12 ur ( 4-5 dni )

VELIKOST SKUPIN:

Max 3 oseb na enega inštruktorja

OPREMA:

Komplet Oprema vključena v ceni

PRIVATNA URA KITESURFINGA 60eur

Naše Privatne Ure vam bodo zagotovile maksimalno napredovanje na kateri koli ravni. Privana ura se izvaja ena na ena. Maksimalna učinkovitost z ucenjem preko radijske zvez zato je vse, kar morate storiti, vaditi in poslušati svojega izkušenega inštruktorja, ki vas vodi. Tečaji se izvajajo z čolni, ki so tik za vami, da lahko inštruktror popolnoma nadzira potek tečaja in daje učinkovite napotke .Na koncu vsakega dneva bomo opravili temeljito video analizo

PRIMERNOST TECAJA:

Za vsakogar

 

TRAJANJE :

1 ura 

VELIKOST SKUPIN:

Ena osaba na inštruktorja

OPREMA:

Komplet Oprema vključena v ceni

KITESURFING ŠOLA

Kaj je Kitesurfing? Kako se učiti?

Kitesurfing je ekstremni šport za vsakogar, pri katerem se z pomočjo vetra, ki poganja zmaj 25m nad vami premikate po vodi z desko pod nogami. Je kombinacija več športov kot so npr. wakeboarding, surfing, snowboarding, paragliding…, ki so združeni v relativno nov,izjemno zabaven šport Kitesurfing.

Vsekakor je ZELO POMEMBNO da se učenja lotite z strokovno usposobljenim inštruktorjem, ki vas bo znal opozoriti na možne nevarnosti in vam bo hkrati znal predstavit izjemno zabavno stran tega športa.

PRVI KORAK ( NA KOPNEM )

V prvi lekciji boste spoznali teorijo o varnosti, vse o vetru in njegovih učinkih , vse o kitesurfing  opremi  in izbiri lokacije. Do konca lekcije se boste naučili obvladovati majhen trening zmaj,kako ga upravljati in kako sestaviti pravi zmaj.  

- Varnostni sistemi

- Vse o vetru in njegovih učinkih

- Sestavljanje opreme

- Izrazi, ki se uporabljajo v Kitesurfingu

- Obvladovanje trener zmaja

DRUGI KORAK ( NA VODI )

Druga lekcija se nadaljuje tam , ker se prva konča in vas odpeljemo naravnost v vodo. Naučili vas bomo obvladovati pravega zmaja, ki vas bo z pomočjo vetra nadzorovano vlekel po vodi( body drag ) kar je izjemno zabavno. Naučili se boste kontrolirano premikati v različne smeri, štart zmaja  iz vode in obvladovanje zmaja z eno roko.

-Varnostni sistemi

- Body drag

• Štart zmaja iz vode

• Dodajanje in odvzemanje moči zmaju

• Enoročno upravljanje zmaja

TRETJI KORAK ( ŠTART Z DESKO )

V tej lekciji vas bomo naučili kako se štarta z desko, kako pravilno dozirati moč padala in kako se peljati z desko glede na smer vetra.

-Varnost na vodi

-Reševanje

-Optimalna moč zmaja

-Štart z desko

-Pravilna pozicija deske in telesa pri vožnji

Na koncu boste dobili certifikat o opravljenem tečaju v skladu z standardi svetovno priznane organizacije IKO.

Čestitamo, postali ste kitesurfer!!

kite tecaj
kitesurf sola